Viscolul a dat peste cap traficul aerian: Curse anulate de pe Aeroportul Otopeni si zboruri intarziate

Vineri, 06 Ianuarie 2017, ora 11:25
1824 citiri
Viscolul a dat peste cap traficul aerian: Curse anulate de pe Aeroportul Otopeni si zboruri intarziate
Foto: Ziare.com

Compania low-cost Wizz Air a anulat cursele aeriene de pe rutele Bucuresti - Londra - Bucuresti, Bucuresti - Paris - Bucuresti, Bucuresti - Charleroi - Bucuresti si Bucuresti - Stockholm - Bucuresti, din cauza conditiilor meteorologice, a anuntat, vineri, Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti.

De asemenea, pe site-ul Aeroportului Otopeni, bucharestairports.ro, se arata ca a fost anulata si o cursa Ryanair Timisoara - Bucuresti si retur, dar si doua curse Tarom, Iasi - Bucuresti si Oradea - Bucuresti si retur.

In plus, zeci de curse care urmau sa ajunga sau sa plece de pe Aeroportul Otopeni inregistreaza intarzieri. Compania a anuntat ca unele zboruri pot inregistra intarzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor, intarzieri care punctual pot atinge sau depasi o ora.

Iata starea drumurilor si a vremii, vineri, in Bucuresti si in tara

Pe Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti si pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa "Aurel... citeste mai departe despre "Viscolul a dat peste cap traficul aerian: Curse anulate de pe Aeroportul Otopeni si zboruri intarziate" pe Ziare.com

#curse anulate Aeroport Otopeni, #intarzieri Aeroport Otopeni, #zapada Aeroport Otopeni, #informatii curse anulate Aeroport, #informatii zboruri intarziate , #Stiri Administratie