Vlasov, noi probleme in justitie - a fost trimis in judecata pentru dare de mita

Luni, 15 Iunie 2015, ora 12:35
1043 citiri
Vlasov, noi probleme in justitie - a fost trimis in judecata pentru dare de mita

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) Mihail Vlasov a fost trimis in judecata, luni, de procurorii DNA, in stare de libertate, pentru infractiunea de dare de mita.

Potrivit unui comunicat DNA, Vlasov, care este avocat in Baroul Iasi, i-a cerut unui deputat (al minoritatilor nationale, Mircea Grosaru, decedat pe 3 februarie 2014 - n.red.), pe 26 februarie 2013, cand era presedinte al Colegiului de Conducere al CCIR, sa ii sustina interesele prin promovarea unui proiect de act normativ intitulat "Lege privind registratorii comerciali si activitatea de inregistrare in registrul comertului".

Vlasov, urmarit penal intr-un nou dosar: A dat un post in schimbul promovarii unei legi

Prin cererea sa, Vlasov dorea influentarea adoptarii unui act normativ prin care CCIR sa poata prelua Oficiul National al Registrului Comertului si astfel sa controleze veniturile obtinute din activitatea desfasurata de Registrul Comertului.

In schimbul sustinerii ...citeste mai departe despre "Vlasov, noi probleme in justitie - a fost trimis in judecata pentru dare de mita" pe Ziare.com

#Mihail Vlasov trimis judecata, #Vlasov judecata DNA , #Stiri Administratie