Vlasov o certa pe fata lui Voiculescu si voia sa-l lase B1 in pace: Se leaga de viata mea inutil - stenograme

Luni, 15 Iunie 2015, ora 19:09
1030 citiri
Vlasov o certa pe fata lui Voiculescu si voia sa-l lase B1 in pace: Se leaga de viata mea inutil - stenograme
Foto: B1 TV

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR) Mihail Vlasov apare in stenograme ale procurorilor DNA, in care ii cere explicatii Cameliei Voiculescu (foto) pentru o stire defavorabila aparuta la una dintre Antene.

"La data de 01.02.2013, ora 17:15:22 inculpatul a contactat-o pe Camelia Voiculescu si i-a cerut explicatii pentru un material jurnalistic defavorabil proiectului legislativ publicat de trustul Intact Media", se arata in rechizitoriul DNA, citat de Stiripesurse.ro.

26 de zile mai tarziu, pe 27 februarie 2013, Mihail Vlasov suna o persoana neidentificata, "Viorel", cerandu-si sa intervina la "astia de la B1", pentru a inceta campania media pornita in acea perioada impotriva proiectului de lege ce viza preluarea Registrului Comertului de catre CCIR.

Vlasov, stenograme cu Ponta, Crin si Blaga: Ponta e mare coarda, nu-i vreun prostanac

"Vroiam sa te rog, poate-l rogi pe George... tu, din partea ta, sa ma lase astia de la B1 in pace. Se leaga de ...citeste mai departe despre "Vlasov o certa pe fata lui Voiculescu si voia sa-l lase B1 in pace: Se leaga de viata mea inutil - stenograme" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Mihail Vlasov Camelia Voiculescu, #Mihail Vlasov B1 TV, #Mihail Vlasov DNA, #Mihail Vlasov stenograme , #Stiri Administratie