Vlasov, stenograme cu Ponta, Crin si Blaga: Ponta e mare coarda, nu-i vreun prostanac

Luni, 15 Iunie 2015, ora 17:49
1228 citiri
Vlasov, stenograme cu Ponta, Crin si Blaga: Ponta e mare coarda, nu-i vreun prostanac
Foto: Arhiva B1TV

Numele premierului Victor Ponta, al fostului presedinte PNL si al Senatului Crin Antonescu si al copresedintelui PNL Vasile Blaga apar in stenograme din dosarul fostului sef al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei Mihail Vlasov, trimis in judecata de DNA, luni, pentru dare de mita.

Intr-o convorbire telefonica purtata, pe 22 ianuarie 2013, cu o persoana identificata dupa numele "Nicu", Vlasov vorbeste despre premier, referindu-se la acesta atat dupa functie, cat si dupa nume, se arata in stenograme publicate de Evenimentul Zilei.

De asemenea, apar si referiri la ministrul Justitiei, din acea perioada, Mona Pivniceru, atat dupa functie - "ministra Justitiei" -, cat si dupa nume - "Mona".

"Motivul este ca in toate discutiile care le am, astea mai recente, acum cateva zile, saptamana trecuta, am fost intrebat de premier, care n-are nicio problema sa ne dea Regi... nicio problema! Fii atent, te rog sa retii chestia asta si s-o ridici la rang de, de...cum sa spun, de ...citeste mai departe despre "Vlasov, stenograme cu Ponta, Crin si Blaga: Ponta e mare coarda, nu-i vreun prostanac" pe Ziare.com

#stenograme Vlasov DNA, #Vlasov stenograme Ponta, #Vlasov stenograme Blaga, #Vlasov stenograme Mona, #Vlasov stenograme Crin , #Stiri Administratie