Voiculescu, 10 ani la inchisoare: Cat poate sta in puscarie si ce cai de atac are

Duminica, 10 August 2014, ora 09:39
1393 citiri
Voiculescu, 10 ani la inchisoare: Cat poate sta in puscarie si ce cai de atac are
Foto: danvoiculescu.net

Avocatii lui Dan Voiculescu, condamnat vineri la 10 ani de inchisoare, au la dispozitie trei cai extraordinare de atac pentru a-l scoate din puscarie.

Prima cale ar fi contestatia in anulare, care se depune in maximum zece zile din momentul comunicarii motivarii sentintei. O astfel de solicitare se depune la aceeasi instanta care a dat decizia definitiva, adica la Curtea de Apel Bucuresti in acest caz, informeaza Digi 24.

Recursul in casatie este cea de-a doua cale extraordinara de atac. Aceasta este judecata de instanta superioara celei care a dat hotararea definitiva, si anume Inalta Curtea de Casatie si Justitie.

Ultima varianta ar fi o solicitare de revizuire, care poate fi introdusa la instanta de fond. Aceasta e valabila doar daca sunt aduse probe noi.

Dan Voiculescu ar putea ...citeste mai departe despre "Voiculescu, 10 ani la inchisoare: Cat poate sta in puscarie si ce cai de atac are" pe Ziare.com

#Voiculescu cai atac, #Voiculescu cai extraordinare atac, #Voiculescu condamnat inchisoare, #Dan Voiculescu inchisoare , #Stiri Administratie