De ce nu se teme Dan Voiculescu de condamnare

Marti, 22 Iulie 2014, ora 11:45
1121 citiri
De ce nu se teme Dan Voiculescu de condamnare

Dan Voiculescu sustine ca nu a facut niciodata afaceri cu statul, cu toate ca presa a relatat in ultima perioada despre terenuri luate in arenda de la stat de catre compania Grivco, societate controlata de fondatorul trustului Intact.

"Nu am avut niciodata afaceri cu statul, tot ce am facut am facut de la zero", a declarat Voiculescu in fata Curtii de Apel Bucuresti (CAB), unde urmeaza sa se judece, marti, cererea de ridicare a masurii controlului judiciar in dosarul in care fostul senator este acuzat de DNA ca a santajat mai multi oameni de afaceri.

De asemenea, jurnalistii l-au intrebat pe Voiculescu ce ar fi fost dispus sa faca pentru a nu avea atat de multe probleme cu legea, in conditiile in care acesta mai este implicat in doua dosare, cel legat de privatizarea ICA si cel referitor santajarea administratorului companiei RDS&RCS.

"Dispus nu as fi fost sa fac nimic, pentru ca nu ...citeste mai departe despre "Voiculescu nu se teme de condamnare: N-am avut afaceri cu statul, am facut totul de la zero" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Dan Voiculescu DNA, #Dan Voiculescu afaceri stat, #Dan Voiculescu santaj, #Dan Voiculescu ICA , #Stiri Administratie