Vot pentru arestarea preventiva a lui Gheorghe Coman. Deputatii vin din vacanta

Vineri, 27 Decembrie 2013, ora 08:59
1057 citiri
Vot pentru arestarea preventiva a lui Gheorghe Coman. Deputatii vin din vacanta
Foto: Arhiva

Camera Deputatilor urmeaza sa se reuneasca, vineri, pentru a se pronunta prin vot asupra cererii de incuviintare a arestarii preventive a lui Gheorghe Coman, dupa ce Comisia juridica a avizat favorabil, luni, solicitarea in acest sens.

Cererea ministrului Justitiei, insotita de solicitarea Parchetului de pe langa ICCJ de incuviintare a arestarii preventive a deputatului Gheorghe Coman, formulata in dosarul instrumentat de DNA, urmeaza sa fie dezbatuta in sedinta de plen a Camerei Deputatilor programata sa inceapa la ora 12.00.

Secretarul Camerei Deputatilor, deputatul Eugen Nicolicea, preciza luni ca sedinta de plen in care se va decide asupra solicitarii de arestare preventiva a deputatului Gheoghe Coman va avea loc in 27 decembrie, conform deciziei Biroului Permanent.

"Craciun, ne-Craciun, termenele sunt termene..."

Nicolicea a fost intrebat daca liderii grupurilor parlamentare au ridicat problema mobilizarii parlamentarilor la sedinta de plen, pentru intrunirea ...citeste mai departe despre "Vot pentru arestarea preventiva a lui Gheorghe Coman. Deputatii vin din vacanta" pe Ziare.com

#Gheorghe Coman arest preventiv, #Gheorghe Coman Camera Deputatilor pronuntare, #Gheorghe Coman mita, #Gheorghe Coman PC , #Stiri Administratie