Votul in diaspora: DNA cere urmarirea penala a lui Titus Corlatean

Luni, 16 Mai 2016, ora 10:42
862 citiri
Votul in diaspora: DNA cere urmarirea penala a lui Titus Corlatean
Foto: Facebook/Sanda Veber

Procurorii DNA cer Senatului sa incuviinteze urmarirea penala a senatorului Titus Corleatean, fost ministru de Externe, vizat in dosarul votului din diaspora, de la alegerile din 2014.

Titus Corlatean este acuzat de abuz in serviciu, cu obtinere de foloase necuvenite pentru altul si impiedicarea exercitarii drepturilor electorale, potrivit unui comunicat DNA.

UPDATE 13:00 - Solicitarea DNA a ajuns la Senat, care urmeaza sa decida daca Titus Corlatean poate fi sau nu urmarit penal.

Contactat de Stiripesurse.ro, fostul ministru Titus Corlatean s-a aratat surprins de cererea DNA, insa nu a vrut sa comenteze mai multe. "Nu ma asteptam. Nu comentez", a spus Corlatean.

Procurorii DNA il acuza pe Titus Corlatean (PSD) ca ar fi organizat discretionar sectiile de votare din strainatate, astfel incat candidatul social-democratilor la alegerile prezidentiale, Victor Ponta, sa fie ajutat sa castige.

"In contextul organizarii alegerilor prezidentiale din anul 2014, in calitate de ...citeste mai departe despre "Votul in diaspora: DNA cere urmarirea penala a lui Titus Corlatean" pe Ziare.com

#Titus Corlatean vot diaspora , #Stiri Administratie