Zapada si viscolul continua sa faca probleme: 7 drumuri inchise, 24 de persoane blocate in masini

Vineri, 08 Ianuarie 2016, ora 12:52
1329 citiri
Zapada si viscolul continua sa faca probleme: 7 drumuri inchise, 24 de persoane blocate in masini
Foto: Ziare.com

Sapte drumuri judetene din Bacau, Suceava si Constanta au fost inchise pentru scurt timp si 24 de persoane au ramas blocate in masini peste o ora, din cauza ninsorii si a viscolului, in ultimele 24 de ore, potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU).

Peste 1.700 pompieri au intervenit, joi si in noaptea de joi spre vineri, cu 270 de mijloace, pentru a ajuta persoane ramase blocate cu masinile in trafic, din cauza zapezii si a viscolului, dar si pentru scoaterea apei din gospodarii, curti si subsoluri, arata vineri IGSU, intr-un comunicat de presa.

In ultimele 24 de ore, pompierii au fost solicitati sa intervina la 1.240 situatii de urgenta, dintre care 19 incendii, 1.088 pentru acordarea primului ajutor medical, trei misiuni de descarcerare si sase pentru deblocare si salvare. De asemenea, 832 de persoane au fost asistate medical de catre echipajele SMURD, iar 17 au fost salvate, a precizat Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta.

In trei dintre ...citeste mai departe despre "Zapada si viscolul continua sa faca probleme: 7 drumuri inchise, 24 de persoane blocate in masini" pe Ziare.com

#drumuri blocate viscol, #oameni blocati masini viscol , #Stiri Administratie