Zeci de mii de medici si asistenti au intrat azi in greva generala

Luni, 31 Octombrie 2016, ora 08:03
1175 citiri
Zeci de mii de medici si asistenti au intrat azi in greva generala
Foto: Arhiva Ziare.com

Aproape 75.000 de medici, asistenti medicali si alti angajati din sistemul sanitar au intrat, de luni, de la ora 08:00, in greva generala.

Leonard Barascu, presedintele Federatiei Sanitas, a dat asigurari, in aceasta dimineata, ca pacientii nu vor avea de suferit din cauza grevei. Doar consultatiile si interventiile chirurgicale care nu sunt considerate urgente vor fi amanate.

"Toate urgentele sunt rezolvate imediat. Am fost personal in spitale si am controlat. Lucrurile se desfasoara normal, este asigurata o treime din activitate", a declarat Barascu.

Marius Sepi, prim-vicepresedintele Federatiei Sanitas, declara vineri ca au decis sa recurga la aceasta forma de protest ca urmare a faptului ca nu s-a ajuns la o intelegere cu autoritatile privind revendicarile legate de legea salarizarii.

"Inca nu am ajuns la niciun numitor comun cu oficialitatile, prin urmare in jur de 75.000 de persoane din sanatate, medici, asistenti, toate categoriile profesionale, intra de luni in ...citeste mai departe despre "Zeci de mii de medici si asistenti au intrat azi in greva generala" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#greva spitale 31 octombrie, #greva medici asistente luni, #greva personal medical 31 octombrie, #revendicari medici greve , #Stiri Administratie