Zi decisiva pentru Elena Udrea: Camera Deputatilor voteaza luni cererile de arestare

Luni, 09 Februarie 2015, ora 07:25
1439 citiri
Zi decisiva pentru Elena Udrea: Camera Deputatilor voteaza luni cererile de arestare
Foto: Digi 24

Plenul Camerei Deputatilor urmeaza sa dea, luni, votul pe mai multe cereri ale DNA care o privesc pe Elena Udrea si care vizeaza incuviintarea urmaririi penale si arestarea preventiva in doua dosare, Gala Bute si Microsoft.

Comisia Juridica a Camerei Deputatilor a avizat favorabil, duminica, cererile de incuviintare a arestarii si solicitarile de incepere a urmaririi penale in cazul deputatului Elena Udrea, iar rapoartele pentru aceste cereri vor fi dezbatute si votate luni in plen de deputati.

Deputatii juristi, unda verde pentru arestarea Elenei Udrea - Aviz pozitiv pentru toate solicitarile DNA

"Am avut practic cinci voturi de dat astazi. Am avut patru solicitari, una dintre ele avand doua capete, doua solicitari in interiorul ei", a spus presedintele Comisiei Juridice, Bogdan Ciuca.

Comisia Juridica a dat aviz favorabil pentru inceperea urmaririi penale fata de unele fapte in dosarul Gala Bute cu 20 voturi "pentru", un vot anulat si o abtinere.

Potrivit lui Bogdan ...citeste mai departe despre "Zi decisiva pentru Elena Udrea: Camera Deputatilor voteaza luni cererile de arestare" pe Ziare.com

#Elena Udrea vot Parlament, #Elena Udrea vot arestare luni, #Elena Udrea vot arestare, #Elena Udrea arestare , #Stiri Administratie