Ziua a 13-a de proteste dupa OUG 13: Un milion de romani sunt asteptati la Guvern la Operatiunea Tricolorul

Duminica, 12 Februarie 2017, ora 09:15
1683 citiri
Ziua a 13-a de proteste dupa OUG 13: Un milion de romani sunt asteptati la Guvern la Operatiunea Tricolorul
Foto: Arhiva/Ziare.com

Duminica se anunta un protest de amploare in Capitala, unde sunt asteptati oameni din toata tara si chiar unii care au venit special din strainatate pentru eveniment.

"Invitati-va prietenii si haideti duminica sa facem istorie! Peste 1.000.000 de oameni la Bucuresti", este anuntul de pe pagina de Facebook Duminica, 12 februarie, toti romanii vin la Bucuresti.

La protestul de duminica se va organiza si un flashmob in semn de protest fata de clasa politica actuala, se anunta pe pagina de Facebook Mobilizare generala intr-un MEGA Flashmob!.

Si tot duminica cei care vor participa la protest sunt rugati sa vina la ei cu un material rosu, galben sau albastru sau sa descarce in telefon imagini in culorile drapelului pentru a crea cel mai mare tricolor uman.

"Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa veniti cu un material de culoare: ROSU, GALBEN sau ALBASTRU + o LANTERNA. In ajutorul vostru vom veni cu foi de aceasi culoare pe care la ora 21:00 ni le vom ridica deasupra capului si vom lumina cerul in culorile TRICOLORULUI.

Ne vom organiza pe trei sectoare: (cum privesti spre Guvern)

1. Stanga Palatului Victoria -> ROSU

2. Centru -> GALBEN

3. Dreapta Palatului Victoria - ALBASTRU", se arata pe pagina de Facebook Operatiunea Tricolorul + Revolutia Luminii.

Sambata, in ciuda gerului taios, mii de oameni au iesit in strada, pentru a 12-a zi consecutiv, in Piata Victoriei si numeroase orase din tara si din strainatate.

Vezi aici cum s-a desfasurat protestul de sambata seara #ziua12 ...citeste mai departe despre "Ziua a 13-a de proteste dupa OUG 13: Un milion de romani sunt asteptati la Guvern la Operatiunea Tricolorul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#protest duminica ziua13, #protest duminica operatiunea tricolor uman , #Stiri Administratie