Nastase: Romania ar fi aratat altfel daca as fi fost presedinte

Vineri, 21 Octombrie 2011, ora 17:56
1140 citiri
Nastase: Romania ar fi aratat altfel daca as fi fost presedinte

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, sustine ca Romania ar fi aratat altfel daca el ar fi castigat alegerile prezidentiale din 2004, si nu Traian Basescu.

Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a vorbit, intr-un interviu acordat Ziare.com, despre cel mai mare rau pe care l-a facut Traian Basescu si PDL Romaniei si despre regretul ca in 2004 "destinul n-a facut sa se intalneasca cu suficient de multi romani" ca sa fie ales presedintele Romaniei.

Partidul lui Dan Diaconescu este, in opinia liderului social-democrat, un "rezervor" care va aduna voturile antisistem, iar Noua Republica este doar "un breloc al intelectualilor".

Fostul premier crede ca pentru Romania acesti sapte ani, de cand e Traian Basescu presedinte, inseamna o paranteza de istorie, iar "amestecul lui brutal, in ceea ce a insemnat viata politica romaneasca, lupta lui cu adversarii politici pe care a vrut sa ii darame cu orice pret, i-a subrezit propria putere si i-a distrus relatiile cu aproape toata lumea".

Care este cel mai mare rau pe care l-au facut PDL si Basescu Romaniei?

Inevitabil sunt subiectiv pe aceasta tema asa cum banuiti, dar imi asum lucrul asta si poate ca, chiar asa, aceasta privire subiectiva, poate sa sublinieze faptul ca PDL, si mai ales Traian Basescu, nu au fost in stare sa duca mai departe niste proiecte care nu in mod necesar pot fi finalizate in cadrul unui singur ciclu electoral.

Citeste mai multe despre Nastase: Romania ar fi aratat altfel daca as fi fost presedinte pe Ziare.com.

#Nastase Basescu, #Nastase presedinte Romania, #Nastase Ponta PSD , #PSD