Adrian Nastase si-a retras contestatia in anulare pentru condamnarea din dosarul "Trofeul Calitatii"

Luni, 14 Ianuarie 2013, ora 10:35
1367 citiri
Adrian Nastase si-a retras contestatia in anulare pentru condamnarea din dosarul "Trofeul Calitatii"

Adrian Nastase a renuntat, luni dimineata, la contestatia in anulare depusa la Curtea Suprema privind condamnarea sa in cazul "Trofeul Calitatii".

Nastase a recurs la aceasta solutie pentru a protesta impotriva "sistemului cu care se lupta" sifata de "balbaielile si amanarile" din acest dosar, a declarat avocatul fostului premier, Ion Cazacu, potrivit Digi 24.

Curtea Suprema ar fi trebuit sa judece luni contestatia in anulare a lui Adrian Nastase in cazul hotararii definitive de condamnare la doi de inchisoare in "Trofeul calitatii".

Nastase a primit, saptamana trecuta, aviz pozitiv pentru eliberare, miercuri, de la comisia pentru eliberare conditionata de la Penitenciarul Jilava.

Judecatorii urmeaza sa decida daca acesta va fi eliberat inainte de termen pe 12 februarie, dupa ce judecatorii au hotarat sa respinga solicitarea avocatilor fostului premier pentru a urgenta acest termen.

#retragere contestatie Nastase, #condamnare Nastase Trofeul Calitatii, #judecare contestatie anulare Nastase, #proces Adrian Nastase , #stiri Adrian Nastase