Pe aeroportul Otopeni, servicii mai bune decat la Paris

Luni, 23 Februarie 2009, ora 12:07
2891 citiri
Pe aeroportul Otopeni, servicii mai bune decat la Paris

Aeroportul Henri Coanda Otopeni devanseaza, in opinia calatorilor, unitati internationale mari cu acelasi profil precum Paris Charles de Gaulle , Roma Fumicino, Londra sau Frankfurt, la unele capitole privind calitatea serviciilor, conform unui sondaj citat de Ministerul Transporturilor.

La capitole precum "Meticulozitate si atentie in efectuarea controlului de securitate", "Timp de asteptare pentru controlul de securitate" si "Sentimentul de siguranta si securitate in aeroport", aerogara Otopeni se plaseaza inaintea unor aeroporturi precum Charles de Gaulle, Londra, Bruxelles, Madrid, Frankfurt, Milano, conform cercetarii realizate de Consiliul International al Aeroporturilor pe baza raspunsurilor oferite de pasageri in intervalul octombrie - decembrie 2008, conform Mediafax.

In ceea ce priveste facilitatile, unitatea din Otopeni este perceputa ca un aeroport prietenos, in care calatorii nu au de parcurs distante mari pana la punctele de interes si beneficiaza de indicatoare de informare si directionare care faciliteaza orientarea, pasagerii acordand punctaje care plaseaza aeroportul pe acelasi loc cu Viena, Atena, Zurich sau Helsinki.

Totodata, studiul a indicat "un potential pentru imbunatatire" in segmente conexe transportului aerian, precum circulatia la aeroport, restaurante, shopping, WI-FI sau schimb valutar, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

Datele pentru Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti au fost colectate de operatori independenti, respectiv studenti la Facultatea de Inginerie Aerospatiala din Universitatea Politehnica si interpretate de Consiliul International al Aeroporturilor. La studiu au participat 125 de aeroporturi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#aeroport, #otopeni, #securitate, #servicii , #stiri Aeroportul Henri Coanda