Taximetristii vor avea acces liber la Aeroportul Henri Coanda

Marti, 02 Noiembrie 2010, ora 14:08
1222 citiri
Taximetristii vor avea acces liber la Aeroportul Henri Coanda

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti informeaza ca, incepand din 15 noiembrie, activitatea de transport persoane in regim de taxi de la Aeroportul Henri Coanda va putea fi desfasurata de catre orice transportator care detine autorizatie emisa de autoritatile din Bucuresti si judetul Ilfov, transmite NewsIn.

"Incepand cu data de 15 noiembrie, activitatea de transport persoane in regim de taxi de la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti va putea fi desfasurata de catre orice transportator care detine autorizatie emisa de autoritatile din municipiul Bucuresti si judetul Ilfov si care indeplineste anumite conditii minimale.

Accesul autoturismelor taxi in locurile de asteptare, precum si in zona de preluare a clientilor se va efectua numai dupa obtinerea de catre transportatorii autorizati a permiselor de identificare si acces, precum si a permiselor de acces auto", se arata in comunicat.

Potrivit CNAB, eliberarea permiselor de acces va fi gratuita, iar accesul autovehiculelor in zona de asteptare, respectiv de preluare a pasagerilor se va efectua dupa achitarea tarifului de acces taxi, in cuantum de 6 lei.

Eliberarea permiselor de acces auto taxi pentru transportatorii autorizati in Bucuresti si judetul Ilfov se efectueaza in maxim 10 zile lucratoare de la data depunerii solicitarii scrise si documentatiei mentionate in Regulamentul Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti pentru desfasurarea activitatii de transport persoane in regim de taxi.

Autoturismele taxi care detin autorizatii emise de autoritati teritoriale, altele decat municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, vor putea prelua numai clientii pe baza de contract sau prin comanda, clienti ce vor avea ca destinatii alte localitati decat municipiul Bucuresti sau cele din judetul Ilfov.

La iesirea din parcare vor achita tariful de stationare in parcarea publica aferenta Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti.

"Aceste masuri au fost luate pentru a pune in aplicare noile modificari legislative aduse Legii nr.38/2003, cu privire la desfasurarea transportului de persoane in regim de taxi", se mai precizeaza in comunicatul CNAB.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
A fost inventat softul care ghicește dacă un angajat e gata să-și dea demisia. Cum ar putea utiliza patronii rezultatele
Patronii îngrijoraţi de fluctuaţia angajaţilor sau care îşi pun întrebări despre perioada de timp în care o persoană recrutată va rămâne la noul ei loc de muncă ar putea conta, în...
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
#acces, #aeroport, #coanda, #henri, #taximetristri , #stiri Aeroportul Henri Coanda