AIG, profit de 1,45 mld dolari in T1

Vineri, 07 Mai 2010, ora 16:18
1824 citiri
AIG, profit de 1,45 mld dolari in T1

American International Group (AIG) a raportat vineri profit de 1,45 miliarde dolari pentru primul trimestru, comparativ cu pierderea de 4,35 miliarde dolari din aceeasi perioada a anului trecut, pe fondul diminuarii deprecierilor de active, a anuntat vineri asiguratorul, informeaza NewsIn.

"AIG a inregistrat in primul trimestru peste 51 miliarde dolari din operatiunile de vanzare, in special pe seama anunturilor de vanzare a AIA si Alico.

Estimam ca aceste tranzactii, care ar putea fi incheiate pana la sfarsitul lui 2010, ne vor permite sa reducem substantial obligatiile fata de stat si vor constitui un pas important pentru consolidarea capitalului prin reducerea datoriilor", a declarat presedintele AIG, Robert Benmosche.

AIG anuntase pe 1 martie ca va vinde AIA Group Ltd. grupului Prudential Plc pentru 35,5 miliarde dolari.

Ambele tranzactii anuntate depasesc valoarea totala a ultimelor 20 de vanzari de active anuntate de AIG de la rascumpararea grupului de catre stat, in septembrie 2008.

Tot in martie, AIG a anuntat ca va vinde si divizia American Life Insurance Co. (Alico) grupului MetLife Inc. pentru 15,5 miliarde dolari.

AIG a anuntat ca va folosi circa 9 miliarde dolari din vanzarea Alico pentru rambursarea ajutoarelor guvernamentale.

Sphera Franchise Group estimează un profit mai mare cu 20% în 2024. Ce indicatori de creștere are în vedere operatorul KFC, Taco Bell și Pizza Hut
Sphera Franchise Group estimează un profit mai mare cu 20% în 2024. Ce indicatori de creștere are în vedere operatorul KFC, Taco Bell și Pizza Hut
Sphera Franchise Group, grupul de companii care operează în sistem de franciză brandurile KFC, Pizza Hut şi Taco Bell în România, iar la nivel internaţional, restaurante KFC în Republica...
#aig, #profit, #miliarde , #stiri AIG