Alegeri Parlamentare 2012. Ce averi au Vosganian, Baconschi si Fenechiu

Joi, 15 Noiembrie 2012, ora 16:05
2295 citiri
Alegeri Parlamentare 2012. Ce averi au Vosganian, Baconschi si Fenechiu

Varujan Vosganian candideaza pentru un post de senator in colegiul 1, din judetul Iasi. Impotriva sa, ARD il trimite pe Teodor Baconschi, fostul ministru de Externe.

Printre cei mai cunoscuti candidati din judet se numara Relu Fenechiu, de la USL, si Adrian Acostoaie, din partea ARD. Ambii candideaza pentru un post de deputat.

Fostul ministru de Finante detine mai multe imobile, impreuna cu sotia sa, in timp ce Teodor Baconschi are o colectie de tablouri estimata la aproximativ 20.000 de euro.

Pentru un post de deputat, in colegiul 2 din Iasi, USL il trimite pe Relu Fenechiu care se intalneste cu Adrian Acostoaie, trimis de ARD.

Vicepresedintele PNL, Relu Fenechiu, este actionar la firma Fene Grup (cu activitati in domeniul constructiilor si al amenajarilor interioare) si asociat la firma La Rocca (comercializeaza materiale pentru amenajari interioare si exterioare). In cazul primei companii, detine un pachet de 2.880 de actiuni, in timp ce la a doua firma are un pachet de 5.020 de actiuni.

Adrian Acostoaie este director general la Media Group si este actionar la toatele firmele din grup, cum ar fi Media Group, Media Food si Media Drinks. In plus, Acostoaie are un apartament, doua case si o vila de vacanta, toate acestea fiind detinute impreuna cu sotia sa.

Alegeri parlamentare 2012: Ce averi au candidatii din Timisoara

Varujan Vosganian, din partea USL, candideaza pentru un loc de senator in colegiul 1 din judetul Iasi. Contracandidatul sau este Teodor Baconschi, reprezentantul ARD.

Senatorul Vosganian sustine ca are un teren forestier de 1.250 metri patrati, pe care l-a cumparat in 2005. Conform declaratiei sale de avere completate pe site-ul ANI sotia sa, Mihaela Vosganian, este proprietara unui apartament de 130 de metri patrati, in Bucuresti, si a doua case.

Una este dobandita ca mostenire si are 80 metri patrati, iar a doua casa, cumparata in 2007, are o suprafata totala de 208 metri patrati. In plus, Vosganian este titularul unui depozit la banca de 167.000 de lei.

Alegeri Parlamentare 2012: Cat de bogati sunt candidatii pentru Bucuresti

Contracandidatul sau, Teodor Baconschi, are un teren intravilan in judetul Arges, cu o suprafata de 2.200 metri patrati si doua apartamente, pe care le detine impreuna cu sotia sa. Pe langa aceste bunuri, Baconschi a declarat ca mai are o colectie formata din trei tablouri estimate, in total, la 18.000 de euro. Fostul ministru de Externe are conturi curente de 59.000 de lei si un cont de 2.000 de euro.

Masurile fiscale propuse de USL si ARD sunt admirabile, dar lipseste echilibrul bugetar

#alegeri parlamentare 2012, #alegeri parlamentare, #avere candidati alegeri parlamentare, #avere Vosganian , #Avere candidati