Allianz Group, profit net in crestere cu 40% in S1

Marti, 10 August 2010, ora 14:07
1507 citiri
Allianz Group, profit net in crestere cu 40% in S1

Allianz Group a inregistrat in primele sase luni ale anului un profit net in crestere cu 40%, la 2,7 miliarde euro, comparativ cu primele sase luni ale anului trecut cand rezultatul net a fost de 1,9 miliarde euro, a anuntat marti compania, transmite NewsIn.

Astfel, potrivit datelor din comunicat, la nivelul operatiunilor grupului, profitul operational semestrial s-a imbunatatit semnificativ, pana la o valoare de 3,9 miliarde euro, in crestere cu 22% fata de valoarea de 3,2 miliarde euro aferenta perioadei ianuarie-iunie 2009.

Situatiile financiare ale grupului evidentiaza o pozitie extrem de solida sub aspectul sigurantei afacerilor, rata de solvabilitate situandu-se la 170%.

Veniturile totale aferente primelor sase luni din 2010 s-au situat la 56 miliarde euro, in crestere cu 12,2% fata de valoarea de 49,9 miliarde euro inregistrata in acelasi interval din 2009.

Pe segmentul asigurarilor generale, primele brute subscrise au atins nivelul de 23,9 miliarde euro, evidentiind o crestere cu 2,3% comparativ cu primul semestru al anului trecut.

Vanzarile de polite de asigurari de viata si sanatate ale Grupului Allianz au crescut semnificativ in primele sase luni din 2010, cu 19%, pana la o valoare de 29,5 miliarde euro, de la 24,8 miliarde euro in primele sase luni ale lui 2009.

Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile
Android 15 promite să transforme modul în care utilizatorii ascultă muzica la căști sau boxe portabile, prin introducerea unei caracteristici îmbunătățite de „partajare audio”....
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple Music, Apple TV și Apple Devices, disponibile și pe Windows
Apple a lansat oficial trei aplicații dedicate pentru utilizatorii de Windows: Apple Music, Apple TV și Apple Devices. Actualizarea face parte din eforturilor companiei de a se distanța de...
#allianz, #group, #profit , #stiri Allianz