Industria transporturilor premiata

Joi, 22 Iunie 2006, ora 16:29
1432 citiri

Pe data de 29 iunie, in Bucuresti va avea loc Gala Premiilor din Industria Transporturilor.Asociatia Romana pentru Transporturi Rutiere Internationale A-ARTRI si Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania - UNTRR, la initiativa revistei Euro Transport, organizeaza pe 29 iunie in Bucuresti, in cadrul expozitiei specializate TranspoTEC LogiTEC Romania 2006, Gala Premiilor din Industria Transporturilor.

Sponsorii evenimentului cu pricina sunt Allianz-Tiriac si Orange. Cele doua companii sunt parteneri de afaceri importanti pentru multe din firmele din industria transporturilor.

Printre obiectivele Galei Premiilor din Transporturi se numara cunoasterea unor companii pregatite pentru standardele de performanta pe piata europeana, Polarizarea atentiei opiniei publice asupra domeniului transporturilor si a competitivitatii acestuia in perspectiva integrarii in UE si Largirea cadrului de dialog al transportatorilor la nivelul comunitatii de afaceri, al presei de specialitate si oficialitatilor romane de resort.

Proiectul se deruleaza sub patronajul Ministerului Transporturilor Constructiilor si Turismului si in parteneriat special cu Uniunea Internationala a Transporturilor Rutiere A- IRU si Asociatia Internationala a Transporturilor Aeriene A- IATA si urmareste promovarea unor sisteme de evaluare a celor mai performante companii furnizoare de servicii de transport sau conexe domeniului, pe baza unor criterii propuse de compania FiaTest care este membru si consultant licentiat al celei mai importante organizatii europene preocupata de excelenta in afaceri A- European Foundation for Quality Management.

Companiile inscrise pentru eveniment, pe categorii de transport (naval, rutier, servicii conexe), vor fi selectate de catre jurii de specialitate, oferind intregii bresle a transportatorilor posibile modele de succes.

Adina Corneci

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...