Alpha Bank intra in Prima Casa 4

Sambata, 11 Iunie 2011, ora 10:52
1806 citiri
Alpha Bank intra in Prima Casa 4

Alpha Bank Romania a incheiat protocolul cu Fondul National de Garantare a Creditelor (FNGCIMM) pentru programul Prima Casa 4, obtinand totodata si validarea normelor de creditare de la Banca Nationala a Romaniei, a anuntat vineri banca, potrivit NewsIn.

Potrivit bancii, aprobarea din punct de vedere financiar a solicitarii se face in maximum trei zile lucratoare, creditele au aceleasi costuri ca si in etapele precedente ale programului, iar avansul solicitat este de minimum 5%.

Banca precizeaza ca dobanda este variabila pentru creditele contractate prin programul Prima Casa 4, formata din Euribor la trei luni plus o marja de 4%.

De exemplu, pentru un credit de 42.500 de euro, contractat pe o perioada de 30 de ani, rata lunara in prezent este de 233,88 euro.

Programul Prima Casa 4 se adreseaza oricarei persoane fizice care nu detine in proprietate exclusiva sau impreuna cu sotul ori sotia nicio locuinta sau care detine cel mult o unitate locativa, dobandita prin orice alt mod decat prin program, in suprafata utila mai mica de 50 de metri patrati.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alpha bank, #prima casa, #apartament prima casa, #alpha bank prima casa , #stiri Alpha Bank