Alpha Bank lanseaza un pachet destinat asociatiilor de proprietari

Luni, 23 Februarie 2009, ora 12:16
2413 citiri
Alpha Bank lanseaza un pachet destinat asociatiilor de proprietari

Alpha Bank lanseaza un pachet destinat asociatiilor de proprietari, respectiv un cont curent la care banca nu percepe comision la deschidere si la retragerile de numerar, si acorda o dobanda de pana la 11,5% pe an pentru lei si de 4,25% la euro, a anuntat, astazi, institutia.

Dobanzile acordate de Alpha Bank la contul curent sunt bonificate la soldul zilnic, iar accesul la fonduri se poate face oricand, fara a se pierde rata calculata la zi. Dobanzile pot ajunge pana la 11,5% pe an pentru lei si pana la 4,25% pe an pentru euro, potrivit Mediafax.

"Atat pentru deschiderea contului, cat si pentru retragerea sumelor comisionul este de 0%, iar pentru toate operatiunile uzuale (depuneri, plati sau incasari) banca nu percepe alt comision, cu exceptia celor aferente Bancii Nationale a Romaniei".

Campania "Alpha Administrator" este sustinuta de Liga Asociatiilor de Proprietari Habitat (LAPH), organizatie ce reprezinta interesele asociatiilor de proprietari din Romania.

"Am semnalat de nenumarate ori necesitatea unor produse bancare dedicate asociatiilor de proprietari. Suntem in anul 2009, dar majoritatea administratorilor de bloc prefera inca platile in numerar, la ghiseele furnizorilor de utilitati. Produsul Alpha Bank ofera siguranta, economie de timp, eficienta si raspunde unor nevoi existente de multa vreme in piata", a declarat presedintele LAPH, Mihai Mereuta.

Asociatiile care aleg contul curent beneficiaza de acces gratuit la serviciul de Internet Banking Alpha Click, prin intermediul caruia pot efectua plata online a utilitatilor sau alte operatiuni specifice, fara a se deplasa la ghiseele diverselor institutii.

Alpha Bank Romania, infiintata in 1994, are o retea formatadin 200 de unitati teritoriale, dintre care 48 in Bucuresti si 152 in celelalte regiuni ale tarii. Institutia este controlata de grupul elen Alpha Bank.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#pachet, #asociatii de proprietari, #comision, #retrageri, #produse bancare, #internet banking , #stiri Alpha Bank