Alpha Bank neaga majorarea de capital

Marti, 11 August 2009, ora 12:22
1335 citiri
Alpha Bank neaga majorarea de capital

Alpha Bank, al treilea grup bancar elen, a negat marti informatiile aparute in presa conform carora planuieste o majorare de capital, informeaza Reuters, precizeaza NewsIn.

"Alpha Bank doreste sa confirme ca informatiile legate de o eventuala majorare de capital sunt incorecte", a declarat banca intr-un comunicat trimis bursei, ca raspuns la unele intrebari puse de autoritatea de reglementare a valorilor mobiliare.

Zvonurile privind o iminenta majorare de capital au pus presiune asupra titlurilor Alpha Bank in timpul sedintei bursiere de luni.

Actiunile Alpha Bank s-au apreciat marti cu 2,9%, la 9,47 euro/actiune, dupa ce luni titlurile inregistrasera deprecieri de 7,25%, informeaza Reuters.

Banca a adaugat in comunicat ca "monitorizeaza constant evolutiile economice" si va lua decizii luand in calcul situatia de pe piata.

In iunie, presedintele Alpha Bank, Yannis Costopoulos, a declarat pentru actionari ca banca nu intentioneaza sa urmeze calea aleasa de National Bank of Greece, care a efectuat o majorare de capital de 1,25 miliarde euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alpha, #bank, #romania, #credite, #ipotecare, #banca, #locuinte , #stiri Alpha Bank