Alpha Bank Romania a lansat serviciul de plata cu cardul la comercianti

Marti, 07 Aprilie 2009, ora 11:26
2261 citiri
Alpha Bank Romania a lansat serviciul de plata cu cardul la comercianti

Alpha Bank Romania a lansat serviciul de plata cu cardul la comercianti Alpha Bank Romania a lansat serviciul de plata cu cardul la comercianti, in lei, euro sau dolari, ce permite si folosirea cardurilor cu cip, a anuntat marti banca.

Aparatele pentru plata cu cardul la comercianti (POS) vor accepta cardurile emise de orice banca sub sigla Visa sau MasterCard.

Terminalele POS disponibile sunt de patru tipuri: dial-up (conectarea se realizeaza utilizand serviciile de telefonie fixa), Ethernet (conectare prin retelele locale de tip LAN), GPRS fix (conectarea se realizeaza prin Vodafone, utilizand serviciul GPRS) si GPRS mobil, un terminal cu sursa proprie de alimentare, cu conectare prin Vodafone, utilizand serviciul GPRS, se arata in comunicatul bancii.

Tranzactiile in lei, efectuate prin POS-urile Alpha Bank, sunt decontate in cel mult o zi de la efectuarea tranzactiei.

Clientii bancii pot cere extrase de cont zilnice, detaliate pe fiecare tranzactie.

Alpha Bank percepe un comision lunar stabilit in functie de volumul incasarilor si o taxa pentru utilizarea terminalului, doar pentru cele de tip GPRS.

Comisionul de instalare si mentenanta perceput de banca este de 0%, iar asistenta tehnica, de luni pana vineri, intre orele 9.00 - 22.00, este gratuita. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#banca, # card, # tranzactie , #stiri Alpha Bank