Alpha Bank Romania lanseaza un card cu limita de credit de 15.000 euro

Luni, 22 Septembrie 2008, ora 11:58
2092 citiri
Alpha Bank Romania lanseaza un card cu limita de credit de 15.000 euro

Alpha Bank Romania, a sasea banca de pe piata romaneasca dupa active la sfarsitul anului trecut, lanseaza AlphaCard Visa Gold, prin care utilizatorii pot lua un credit de cel mult 15.000 euro (echivalent in lei) si au o perioada de gratie de pana la 50 de zile, a anuntat luni banca. AlphaCard Visa Gold este emis in lei si in euro, iar suma minima de rambursat lunar este de 2% din creditul utilizat, la care se adauga dobanda si comisioanele datorate, se arata in comunicat.


Cardul poate fi utilizat in tara si strainatate, la comercianti, pe internet sau la bancomate (ATM), iar pana la sfarsitul acestui an, clientii nu vor plati taxa de emitere.


Posesorii cardului vor beneficia si de un card de membru "Priority Traveller", prin intermediul caruia beneficiaza de reduceri la unele lanturi hoteliere din lume sau la companii de inchirieri de masini si, de asemenea, au acces la un sistem de asigurari, gratuit, prin intermediul Lloyd's Insurance, se mai arata in comunicat.


Alpha Bank ofera posesorilor acestui card, gratuit, serviciul de internet banking Alpha Click prin care acestia pot sa alimenteze cardul sau sa verifice limita de credit.