Un credit auto pe zi. Astazi, Alpha Bank

Joi, 03 Noiembrie 2005, ora 10:11
1087 citiri

Astazi va vom prezenta avantajele, dezavantajele unui credit auto si cum anume il puteti obtine. Asa ca, am hotarat sa vedem ce facilitati are creditul, de la Alpha Bank. Creditul se acorda pentru achizitionarea de autoturisme sau motociclete, noi si rulate, in lei si valuta.

Criterii de Eligibilitate

Creditul Alpha AUTO este destinat persoanelor fizice, cu varsta intre 24 ani si 55 de ani si cu un venit net minim lunar de 250 EUR.

Referitor la locul de munca, aplicantul trebuie sa fie angajat cu contract de munca pe perioada nedeterminata si cu o vechime de minim 2 ani.

In ce priveste venitul aplicantului, rata lunara a creditului nu trebuie sa depaseasca 30 la suta din veniturile nete lunare ale familiei acestuia la data acordarii creditului.

Pentru cazuri speciale contacteaza personalul Alpha Bank din sucursale.

Este un credit in EUR sau USD, cu rambursare anticipata totala sau partiala a imprumutului fara nici un comision.

Este un credit personalizat tie, fara giranti, ce-ti da posibilitatea sa-ti alegi parametri convenabili precum data lunara a platii.

Principalele caracteristici ale creditului sunt:

- avans 25%

- fara girant

- durata intre 1 si 5 ani

- dobanda- revizuibila de catre banca in functie de conditiile pietei

- valoarea creditului conditionata de rata lunara minima de 75 EUR si de maxim 30% din venitul net

Alpha Bank va anunta permanent evolutia dobanzii intr-un cotidian de larga circulatie si prin afisarea atat la partenerii agreati, cat si in sucursalele bancii.

Asigurari si Garantii

Polita de asigurare "Full CASCO" incheiata pentru autovehiculul achizitionat, la valoarea DDP (Delivery Duty Paid) a acestuia. Polita de asigurare va fi reinnoita anual si:

- va avea ca beneficiar Banca, in cazul in care polita de asigurare este incheiata cu Alpha Insurance Romania sau

- va fi cesionata in favoarea Bancii in cazul in care polita este incheiata cu alte societati de asigurare agreate de Banca.

In cazul achizitionarii de motociclete: Suplimentar fata de polita tip FULL CASCO, Polita de asigurare de viata (care trebuie sa acopere cazurile de deces, de invaliditate totala sau partiala, spitalizare si alte cazuri de boala) incheiata pentru o perioada egala cu durata creditului, cesionata in favoarea Bancii.

Un contract de garantie reala mobiliara pe autovehicul va fi incheiat cu banca.

Comisioane

Comisionul de administrare a creditului Alpha Auto de 2,2% este inclus in ratele lunare cu exceptia primului an care trebuie platit in avans. Nu exista alte costuri suplimentare.

Cazuri speciale:

Pentru conversia creditului dintr-o valuta in alta se percepe un comision de 2% din soldul creditului la data conversiei.

Banii Nostri