Cum sa-i cheltuiesti - Editie de weekend

Kindle Oasis, cel mai scump e-Reader lansat de Amazon: Te citeste el pe tine!

Kindle Oasis, cel mai scump e-Reader lansat de Amazon: Te citeste el pe tine!
Amazon / Produse

Oasis este noul produs care completeaza seria de e-readere Kindle lansata de Amazon. Gadgetul incorporeaza o serie de tehnologii noi capabile sa imbunatateasca experienta lecturilor digitale. Practic, tableta se dovedeste capabila sa te "citeasca" chiar ea pe tine, reactionand la pozitia in care o asezi. Beneficiaza de un design modern, adaptat sustinerii cu o singura ...

1

Despre Amazon

Amazon.com, Inc. este o companie multinationala de comert electronic cu sediul in Seattle, Washington, Statele Unite ale Americii. Amazon este cel mai mare retailer din lume. Compania realizeaza si produse electronice, si anume dispozitivele Kindle. 
 
Dintre acestea, cele mai cunoscute sunt e-book reader-ul Amazon Kindle si tableta computer Kindle Fire.
 
Amazon este si un furnizor important de servicii de cloud computing.
 
Initial, Amazon era o librarie online, dar apoi si-a diversificat oferta, prin vanzarea de DVD-uri, CD-uri, produse software, jocuri video, aparate electronice, haine, mobila, mancare, echipament sportiv, produse de gradinarit, produse pentru copii, ceasuri, produse pentru ingrijirea personala, instrumente muzicale, jucarii si bijuterii. De asemenea, clientii pot descarca si fisiere de tip mp3. 
 
Amazon are website-uri separate de retail pentru tarile urmatoare: Statele Unite ale Americii, Canada, Marea Britanie, Franta, Germania, Italia, Spania, Japonia si China. Compania isi va lansa website-uri in Polonia, Brazilia, Olanda si Suedia.