Ce afaceri la domiciliu vor avea succes in 2011?

Marti, 07 Decembrie 2010, ora 15:05
5939 citiri
Ce afaceri la domiciliu vor avea succes in 2011?

In vremuri economice dificile, oamenii devin din ce in ce mai atenti la felul in care isi negociaza talentele si aptitudinile. Afacerile la domiciliu au devenit o necesitate. Exista mai multe motive pentru care oportunitatile de afaceri la domiciliu au reusit sa devina populare ca urmare a recesiunii.

In primul rand, tehnologia ajuta antreprenorii sa comunice simplu si ieftin.

In plus, un numar de intreprinderi mari s-au dizolvat, rezultand un numar tot mai mare de oportunitati pentru profesionisti.

Scriitorii freelanceri nu sunt singurele persoane care au succes cu o afacere la domiciliu. O gama larga de afaceri sunt in masura sa prospere in economia de astazi.

Iata cateva posibilile oportunitati de afaceri la domiciuliu cu care ai putea da lovitura in 2011.

Serviciile de catering

Serviciile de catering sunt ideale pentru piata afacerilor derulate de acasa.

Acest serviciu iti poate aduce suficienti bani pentru a intretine o gospodarie.

De la masa de pranz si pana la anumite mancaruri specifice anumitor sarbatori, cererea pentru servicii de catering ramane ridicata.

Specialistii sunt de parere ca firmele de catering si cele de panificatie vor fi pe crestere in 2011, deoarece cererea pentru aceste servicii continua sa fie destul de mare.

Oamenii se casatoresc si fac petreceri chiar si in timpul unei recesiuni, si asta deoarece costurile sunt de cele mai multe ori mai scazute.

Planificari evenimente


Nunti, botezuri, petreceri, aniversari, evenimente corporate - toate aceste lucruri necesita un efort destul de mare pentru a iesi perfect.

Consultantii in evenimente pot sa castige destul de bine din astfel de activitati, reusind astfel sa-si asigure un trai decent.

Daca esti organizat si stii cum sa dai o petrecere buna, poti coordona organizarea unui eveniment din confortul propriei tale case fara sa ai nevoie de un capital mare de pornire a afacerii.

Asemeni serviciilor de catering, cererea pentru planificarea evenimentelor va ramane destul de ridicata in 2011.

Asistent virtual


Tinant cont ca exista un numar tot mai mare de site-uri menite sa ajute profesionisti independenti sa se conecteze cu asistentii virtuali, n-ai nevoie decat de o conexiune buna la internet si un computer pentru a putea incepe sa lucrezi de la domiciliu.

De obicei, asistentii virtuali lucreaza part-time pentru profesionisti din anumite domenii de activitate, ajutandu-i cu obsolut orice, de la planificarea calatoriilor si pana la servicii de contabilitate.

Aceste tipuri de oportunitati de afaceri sunt ideale pentru persoanele care lucreaza pe timp de noapte si au nevoie de bani pentru a-si putea plati facturile.

Pe masura ce numarul birourilor virtuale va creste in 2011, cu siguranta va fi nevoie de asistenti virtuali calificati.

Comercianti online


De la haine pentru animale de companie la bijuterii de mana si picturi unice, poti vinde aproape orice online.

Micile afaceri la domiciliu pot functiona cu succes datorita unor site-uri ca Amazon, Etsy si Ebay.

Piata de retail va fi un alt domeniu care va inregistra cresteri in anul 2011.

Oamenii care vor sa faca profit vor merge chiar mai departe, vor cauta produse unicate, lucrate manual si accesibile ca pret.

De asemenea, chiar si produsele bio castiga teren - produse organice de ingrijire a pielii sau imbracaminte organica pentru copii.

Desigur, exista nenumarate oportunitati de derulare a afacerilor.

Piata afacerilor la domiciliu se asteapta sa creasca in continuare, pe masura ce economia are nevoie de tot mai mult timp pentru recuperare.

Someri, oameni care nu si-au imaginat vreodata ca ar putea deveni ei insisi antreprenori sunt incurajati sa ia in considerarea posibiliatatea lansarii unei afaceri la domiciliu.

7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
7 cursuri de formare profesională pentru antreprenori determinați să obțină succes
Un antreprenor de succes este un antreprenor atent la detalii, care prețuiește calitatea mai mult ca orice în businessul său și care învață de fiecare dată ceva nou, indiferent că se...
OMV Petrom va livra dividende de 2,6 miliarde lei din profitul net de anul trecut. Ce randament au avut acțiunile producătorului de petrol la BVB
OMV Petrom va livra dividende de 2,6 miliarde lei din profitul net de anul trecut. Ce randament au avut acțiunile producătorului de petrol la BVB
OMV Petrom a informat piaţa de capital că adunarea generală ordinară a acţionarilor societăţii a decis pe 24 aprilie distribuirea unui dividend brut de 0,0414 lei pe acţiune din profitul...
#afacere, #antreprenori, #asistenti, #catering, #comercianti, #domiciliu, #evenimente, #virtuali , #stiri Amazon