Citeste o carte buna pe cel mai nou e-reader de pe piata

Sambata, 20 Septembrie 2014, ora 00:00
2748 citiri
Citeste o carte buna pe cel mai nou e-reader de pe piata

Amazon a lansat saptamana aceasta Kindle Voyage, cel mai performant e-reader Kindle, avand un ecran ce imita aproape la perfectie suprafata unei pagini tiparite.

Astfel, daca iti era dor sa citesti dintr-o carte cu pagini de hartie, dar nici nu iti e prea usor sa renunti la conforul unui e-reader, iata ca dilema ta a luat sfarsit.

E-reader-ul Kindle Voyage are un ecran de 300 ppi ce reproduce textul intocmai ca pe hartie, dar si un senzor de lumina ce se adapteaza pentru a-ti oferi luminozitatea necesara in orice mediu ai incerca sa citesti.

Noul dispozitiv are 7,6 milimetri grosime si vine cu senzorul haptic "PagePress", astfel incat tu sa poti da pagina fara sa ridici degetul de pe ecran.

Poti comanda dispozitivul fie cu WiFi incorporat, fie cu WiFi si 3G incorporat, in varianta de baza avand o capacitate de stocare de 4 GB si o baterie care rezista pana la sase saptamani cu o singura incarcare.

Desigur, cumparand acest dispozitiv ai acces la intreaga librarie Kindle.

Poti face o precomanda inca de pe acum pe Amazon, pentru 199 de dolari, insa lansarea oficiala va avea loc abia pe 21 octombrie.

Citeste mai multe despre noul Kindle chiar de pe pagina Amazon, de unde poti face si precomanda online.

#Amazon Kindle Voyage, #Kindle Voyage, #cel mai nou Kindle , #stiri Amazon