eReader: de ce avem nevoie in business?

Marti, 13 Iulie 2010, ora 15:18
3835 citiri
eReader: de ce avem nevoie in business?

Birourile de astazi sunt dotate cu laptopuri, notebook-uri, netbook-uri, smartphone-uri si multe alte gadgeturi pe ecranele carora se pot citi mii de pagini, asa ca intrebarea "de ce mai este necesar si un e-reader" pare legitima. Iata cateva motive pentru care angajatii au nevoie si de un e-reader.

Cumpara Kindle 2 de pe Magazinul Bloombiz

Marimea

Pentru angajatii care trebuie sa citeasca si sa retina multa informatie, laptopurile sunt prea mari iar smartphone-urile au ecranul prea mic. Scopul unui e-reader este sa fie la fel de usor de citit ca si o carte.

Profesorii, oamenii de stiinta sau medicii nu pot calatori un un calculator greoi si nici cu zeci de carti.

Pretul

eReader-ele incep sa fie din ce in ce mai ieftine. In medie, pretul unei carti digitale se ridica la 10$. In plus, mai trebuie luat in considerare accesul la Internet.

Cu toate aceste costuri, este mai rentabil sa downloadezi 4 carti digitale pe care sa le citesti pe Kindle, decat sa le cumperi de la librarie.

Distributia de documente

Aceste device-uri vor schimba felul in care companiile distribuie documente importante.

Angajatii vor avea acces la documente tehnice sau manuale de training si vanzari, iar clientii vor avea avea acces la manualele de functionare.

Pentru a reduce costurile de redactare, publicare si distribuire a unor astfel de manuale, cele mai multe companii se vor indrepta catre digitalizarea cartilor.

Update-uri

Cand companiile vor decide sa adauge noutati in documentele lor, vor putea uploada versiunea completa pe website si vor trimite alerte catre clienti, care sa-si salveze documentele direct pe e-reader.

Resurse cvasi-nelimitate

Amazon gazduieste 620.000 de carti, ziare si reviste. Prin editura Barnes&Noble, se vand peste 1 milion de carti, 20 de ziare si 13 reviste.

Realul avantaj al unui e-reader este libraria imensa la care are acces detinatorul unui astfel de gadget.

e-Readerele pot stoca atatea carti cat le permite memoria. Un Kindle de 2 GB poate stoca 1500 de carti, in timp ce versiunea de 4 GB retine 3500 de carti.

6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#business, #carti, #e, #gadget, #kindle, #reader , #stiri Amazon