Vezi care sunt cele mai ieftine gadgeturi in 2011

Duminica, 13 Februarie 2011, ora 00:06
2165 citiri
Vezi care sunt cele mai ieftine gadgeturi in 2011

Toate preturile, de la cereale la petrol, au inceput sa creasca, atat in Romania, cat si la nivel international. Insa exista si lucruri care se ieftinesc, iar gadgeturile sunt cel mai bun exemplu in acest sens.inregistrate 7.695 locuri de munca, in saptamana 11-17 februarie 2011. Iata cateva dispozitive care vor putea fi achizitionate pentru mai putini bani, in 2011, potrivit CNN Money.

Camerele foto DSLR

De la un pret mediu de 346 de dolari, in cazul camerelor foto DSLR pentru incepatori, acestea vor ajunge sa coste 299 de dolari, in acest an.

Camerele foto de acest tip nu numai ca sunt mai ieftine, dar ofera calitate net superioara camerelor point-and-shoot. Acestea din urma capata din ce in ce mai multa popularitate, datorita dimensiunilor foarte scazute, ceea ce inseamna ca DSLR-urile vor avea preturi in continua scadere, in speranta ca vor atrage clientii speriati de dimenisunea lor.

Kindle

Cel mai popular e-reader, produs de Amazon, costa 259 de dolari in 2009. In 2011, pretul va scadea la 99 de dolari, in primul rand concurentei din partea multor alte dispozitive similare.

De asemenea, Kindle trebuie sa faca fata si concurentei din partea computerelor tableta, gen iPad, care dispun de mai multe functionalitati.

Televizoarele high-definition

De la 1.115 dolari in urma cu doi ani, televizoarele HD vor scadea la 599 de dolari, in 2011, motivele fiind variante. In primul rand, este concurenta acerba. In al doilea rand, din ce in ce mai multe canale de televiziune transmit programe in format HD, devenind deja un lucru comun in Occident.

Si, nu in ultimul rand, clientii nu se ingramadeau deloc sa achizitioneze televizoare HD la preturile foarte mari dinainte. 

Vezi continuarea pe ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#gadgeturi, #camere foto, #televizoare, #tablete, #ipad, #dispozitive, #gadgeturi ieftine , #stiri Amazon