Mallul Plaza isi schimba o parte din magazine

Miercuri, 11 Noiembrie 2009, ora 11:14
2074 citiri
Mallul Plaza isi schimba o parte din magazine

Mallul Plaza Romania, detinut de grupul Anchor, al doilea centru comercial modern deschis in Bucuresti se afla la prima reorganizare importanta a mix-ului de chiriasi de la deschiderea din 2004, cel putin zece spatii aflandu-se in prezent in curs de reamenajare.

Renegocierea contractelor are loc exact in perioada in care cel mai mare mall din Romania, AFI Palace Cotroceni, si-a deschis portile.

Cele mai mari relocari in ceea ce priveste spatiul sunt cele ale Leonardo si Tina R, brandurile renuntand la o pozitie centrala la parter pentru doua magazine la etajul doi.

"Este normala o asemenea schimbare, relocari masive avand loc la fiecare cinci ani cand expira o mare parte din contracte. In prezent, tendinta este de a inlocui marcile autohtone cu cele internationale noi, cerute de piata", a declarat Radu Tanasescu, COO al companiei Anchor Grup, pentru Ziarul Financiar.

Inchirierea mallului Plaza Romania aduce venituri de circa 18 milioane euro, potrivit estimarilor Ziarului Financiar, care iau in calcul o chirie medie lunara de 30-35 de euro/mp, in conditiile in care suprafata inchiriabila a proiectului este de 47.000 mp.

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#chirii, #mall, #plaza, #relocari , #stiri Anchor