Consilierul economic lui Boc, numit secretar de stat la Ministerul Finantelor

Luni, 22 Noiembrie 2010, ora 23:36
1133 citiri
Consilierul economic lui Boc, numit secretar de stat la Ministerul Finantelor

Consilierul de stat pe probleme economice al premierului, Dan Lazar, a fost numit de seful Guvernului in functia de secretar de stat in Ministerul Finantelor, decizie care confirma informatiile transmise anterior de MEDIAFAX. 

Prin decizii semnate de premierul Emil Boc, Dan Lazar a fost eliberat din functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al primului-ministru si numit in functia de secretar de stat la Ministerul Finantelor Publice.

Pe postul de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al primului-ministru a fost numita Andreea Paul-Vass.

Surse oficiale au declarat anterior agentiei MEDIAFAX ca Dan Lazar, consilier de stat pe probleme economice al premierului, va fi numit secretar de stat in Ministerul Finantelor, pe postul ramas vacant dupa transferul lui Alexandru Nazare la Ministerul Transporturilor.

Alexandru Nazare a fost transferat de premierul Emil Boc, la inceputul lunii noiembrie, pe postul de secretar de stat la Ministerul Transporturilor.

In Ministerul Finantelor, Nazare a fost responsabil cu relatia cu Parlamentul si institutii internationale, fiind si coordonator al Autoritatii de Certificare si Plata a fondurilor europene. 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#consilier economic, #boc, #Dan Lazar, #Ministerul Finantelor , #stiri Andreea Paul Vass