Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Peste 50 de societati vor fi privatizate in 2008

Peste 50 de societati vor fi privatizate in 2008
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) are in plan sa privatizeze anul acesta peste 50 de societati la care detine pachetul majoritar de actiuni, a declarat Teodor Atanasiu, presedintele AVAS.

Printre societatile ce vor fi privatizate in 2008 se numara Avioane Craiova, santierul Naval Mangalia, Uzina Mecanica Bucuresti, intreprinderea Optica Romana sau Antibiotice Iasi.

"Toate societatile comerciale cu o situatie juridica clara si in cazul carora legislatia permite privatizarea vor intra in proces de trecere in proprietate privata in 2008. Vom incheia, practic, cu cele posibil de privatizat", a mai spus Atanasiu.

Legat de Automobile Craiova, seful AVAS a declarat ca a discutat in ultimele zile cu reprezentantii Comisiei Europene, care au promis ca vor da un raspuns verbal in cazul privatizarii in luna februarie, iar in martie il vor formula si in scris.

<a href=http://www.gandul.info/economia/peste-50-de-societati-vor-fi-privatizate-in-2008.html?3936;2342743/ target=_blank>Gandul</a>Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 753 ori