Unul din trei americani va avea tablete pana in 2014

Marti, 22 Noiembrie 2011, ora 09:32
2285 citiri
Unul din trei americani va avea tablete pana in 2014

Numarul americanilor care folosesc tablete ar putea ajunge la 90 de milioane pana in 2014 unul din trei utlizatori online utilizand o tableta.

Pana la finele lui 2011, numarul utilizatorilor de tablete in SUA ar putea creste pana la 34 de milioane de utilizatori, dintre care 28 de milioane, adica un procent de 83% dintre ei va folosi un iPad, potrivit estimarilor realizate de analistii de la Emarketer.

Dupa tableta de la Apple, cele mai puternice tablete de pe piata par a fi Kindle Fire de la Amazon si Nooks, deoarece au un pret de plecare mic si se adreseaza unui public larg de consumatori de media digitale, insa nu exista estimari in privinta procentelor de piata impartite de aceste doua tablete.

Ipad a condus detasat piata tabletelor din 2010 si va continua sa ramana lider pe perioada analizata, adica pana in 2014, desi cota sa de piata va mai descreste, din cauza noilor competitori. Cu toate acestea, analistii estimeaza ca numarul utilizatorilor americani de iPad se va dubla pana in 2014, ajungand la 60 de milioane, detinand astfel 68% din piata.

Estimarile au fost realizate baza metodei de meta-analiza, sondaje si cerecetari privind penetrarea tabletelor pe piata.

#ipad apple, #iPad utilizatori, #iPad SUA , #Cota de piata