Cum ar putea Tim Cook sa "strice" Apple

Miercuri, 21 Decembrie 2011, ora 12:56
1776 citiri
Cum ar putea Tim Cook sa "strice" Apple

Anul 2012 este primul an al Apple fara conducatorul sau Steve Jobs, iar noul director, Tim Cook are datoria de a continua dezvoltarea exemplara a companiei.

Competitorii Apple incearca sa depaseasca gigantul IT atat pe domeniul tabletelor PC, cat si in cel al telefoanelor smartphone. Pe lista produselor cu data de lansare in 2012 se numara un nou iPhone, o noua tableta si lansarea Apple TV.

Business Insider a alcauit o lista de modalitati prin care Tim Cook ar putea "strica" viitorul companiei.

1. Nu va reusi sa pastreze angajatii cheie

In timp ce Steve Jobs a fost imaginea Apple si a inovatiilor companiei, adevaratele vedete sunt angajatii - directori, designeri si ingineri.

Daca acestia lucrau impecabil alaturi de Jobs pentru a-i transforma acestuia viziunile in realitate, Tim Cook ar putea sa nu fie la fel de convingator ca fostul director al Apple.

2. Va lansa iPhone 4S II in loc de iPhone 6

Daca succesul iPhone 4S a venit in ciuda faptului ca arata aproape identic cu iPhone 4, clientii s-ar putea sa nu se mai inghesuie sa achizitioneze acelasi model pentru inca un an, chiar daca va purta un alt nume.

3. Sa lanseze un Apple TV mediocru

Doar pentru ca anticiparea inaintea lansarii Apple TV este mare, nu inseamna ca aceasta trebuie grabita. Daca toate detaliile nu sunt puse la punct, atunci mai bine ar amana momentul lansarii. Un produs prost va strica imaginea companiei.

4. Sa nu dezvolte iCloud

"Norul" de stocare al Apple este unul dintre cele mai importante produse lansate de companie in ultimii zece ani. Chiar daca iPhone-ul si iPad-ul sunt in centrul atentiei, Apple are nevoie de un software excelent.

Dezvoltarea iCloud este foarte importanta pentru ca Apple sa ajunga "in randul lumii" in ceea ce priveste mediile de stocare online.

5. Sa nu dezvolte iPad-ul

O mare gresela a Apple ar putea fi lasarea iPad-ului in starea actuala. Sigur, tableta a inregistrat vanzari record si conduce clasamentul gamei sale de produse, insa utilizatorii trebuie atrasi cu inovatii.

Un pret nou, modele noi, un software mai bun si poate o versiune cu ecran mai mic ar fi cateva din modificarile necesare viitoarei versiuni a tabletei. pad-just-as-it-is-7#ixzz1h9qgLEjx

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#viitor Apple, #produse apple, #steve jobs, #Tim Cook Apple, #Produse Apple 2012, #lansari produse Apple 2012 , #Management