Americanii au golit rafturile cu tablete iPad

Sambata, 08 Mai 2010, ora 02:31
2345 citiri
Americanii au golit rafturile cu tablete iPad

Magazinele din 13 orase americane si-au epuizat complet stocurile de iPad, iar Apple nu reuseste sa faca fata cererii imense pentru noua tableta.

Patru magazine importante din New York City, trei din San Francisco si doua din Los Angeles au anuntat, joi, ca au vandut toate tabletele iPad pe care le aveau in stoc, iar Apple nu da semne ca ar suplimenta stocul, potrivit Bloomberg.

La fel s-a intamplat si cu unele magazine din Chicago, Miami, Boston, Seattle, Denver si alte cinci metropole americane, care si-au golit imediat rafturile dedicate noului produs Apple.

"Cererea continua sa depaseasca oferta", spune Natalie Kerris, purtator de cuvant al companiei, precizand ca Apple "incearca din rasputeri" sa-si serveasca toti clientii.

Steve Jobs, directorul executiv al Apple, a anuntat, saptamana acesta, ca pana in data de 30 aprilie au fost vandute un milion de ipad-uri, la 28 de zile de la lansarea oficiala.

Jobs sustine ca iPad a reusit sa depaseasca chiar si recordul de vanzari detinut de iPhone, care a avut nevoie de 74 de zile pentru a ajunge in mainile a un milion de clienti.

Tableta lansata de Apple se vine in Statele Unite la preturi incepand de la 499 de dolari si poate costa 629 de dolari, in varianta 3G.

#ipad, #apple, #vanzari , #stiri Apple