Aplicatia iPhone care te ajuta sa eviti amenzile pentru parcare neregulamentara

Vineri, 21 Februarie 2014, ora 16:00
1596 citiri
Aplicatia iPhone care te ajuta sa eviti amenzile pentru parcare neregulamentara
Sursa foto: CNN

Apple va lansa saptamana viitoare o aplicatie pentru iPhone, Fixed, care ii ajuta pe cei care au primit o amenda pentru parcare neregulamentara si care va contesta amenzile.

Cum va face asta? Utilizatorii care se afla in astfel de situatii, sunt rugati sa faca o fotografie a amenzii scrise si sa introduca codul acesteia, conform CNN, citat de Mediafax.

Apoi, au la dispozitie un meniu, din care pot alege motivele care stau la baza solicitarii de invalidare a amenzii, iar dupa ce aplicatie le ofera un procentaj al sanselor de reusita, ei sunt rugati sa ofere probe justificative suplimentare, cum ar fi alte fotografii de la locul incidentului.

n cazul in care utilizatorul obtine castig de cauza in urma contestarii amenzii, acesta trebuie sa achite pentru folosirea aplicatiei 25 la suta din suma pe care ar fi trebuit sa o plateasca drept amenda, iar in cazul in care solicitarea sa nu este rezolvata favorabil, nu i se cere nicio suma de bani.

"Amenzile pentru parcare neregulamentara au un puternic efect emotional asupra oamenilor, deoarece multi considera ca nu le merita", a declarat co-fondatorul "Fixed, David Hegarty, caruia i-a venit ideea unei astfel de aplicatii, dupa ce a primit sase amenzi intr-o zi.

Realizatorii lucreaza cu o echipa de specialisti in drept, care sunt familiarizati cu legile prinvind traficul si care au obligatia de a analiza fiecare caz in parte inainte de a-l prezenta in fata autoritatilor.

#Apple aplicatie, #aplicatie amenda , #stiri Apple