Apple a depasit Microsoft

Joi, 27 Mai 2010, ora 15:36
2621 citiri
Apple a depasit Microsoft

Apple a urcat pe primul loc in topul celor mai valoroase companii americane de tehnologie, din punct de vedere a capitalizarii pe piata, devansand Microsoft, potrivit Wall Street Journal, precizeaza Mediafax.

Apple are o capitalizare pe piata de aproape 223 miliarde de dolari, fata de 219 miliarde de dolari cat valoreaza actiunile Microsoft, dupa ce in sedinta de tranzactionare de miercuri titlurile companiei de software au pierdut 4% din valoare. Actiunile Apple au inchis sesiunea in scadere cu 0,5%.

Anul trecut, pretul actiunilor Apple s-a dublat, depasind 244 de dolari pe unitate, in conditiile in care compania s-a bucurat de succesul aparatelor iPhone si computerelor iPad.

Titlurile Microsoft au urcat, de asemenea, insa nu atat de spectaculos precum cele ale Apple.

Actiunile producatorului de software erau tranzactionate la sfarsitul sedintei de miercuri la pretul de 25 de dolari pe unitate, fata de 20 de dolari pe unitate in urma cu un an.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple lucrează la un model de ochelari inteligenți. Pot înlocui căștile AirPods
Apple se află în plin proces de dezvoltare a unei noi game de produse inteligente alimentate de inteligență artificială, inclusiv ochelari inteligenți, căști AirPods cu camere și inele...
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Inundații severe în Dubai: Ce rol a jucat programul de însămânțare a norilor
Marți, o ploaie torențială a provocat inundații în diverse zone ale Dubaiului, transformând străzile în adevărate râuri și determinând închiderea temporară a celui de-al doilea cel...
#apple, #companii, #microsoft, #tehnologie , #stiri Apple