Apple a dezvaluit cea de-a doua generatie de casti AirPods

Miercuri, 20 Martie 2019, ora 15:41
5660 citiri
Apple a dezvaluit cea de-a doua generatie de casti AirPods
Foto: CCO Creative Commons

Grupul informatic american Apple Inc a dezvaluit miercuri o versiune imbunatatita de casti wireless 'AirPods', inaintea unui eveniment media programat pentru data de 25 martie, la care grupul ar urma sa prezinte un nou serviciu de streaming video, transmite Reuters.

Noua versiune de AirPods ofera o durata de functionare mai mare a bateriei si un nou chip H1 care imbunatateste conectivitatea cu un telefon iPhone sau o tableta iPad. De asemenea, cea de-a doua generatie de AirPods permite utilizatorilor sa foloseasca asistentul Siri prin comanda vocala "Hey Siri", in loc sa atinga unul dintre AirPods, cum era cazul la prima generatie.

Apple sustine ca noile AirPods sunt disponibile online incepand de miercuri si vor aparea si pe rafturile magazinelor Apple incepand de saptamana viitoare, la un pret de 159 de dolari pentru versiune cu incarcare standard si 199 de dolari pentru versiunea cu incarcare wireless.

Noile AirPods vin la cateva zile dupa ce Apple a lansat noi versiuni de tablete iPad Air si iPad Mini precum si o nou versiune de computere iMac si inaintea unui nou serviciu de streaming video ce ar urma sa fie dezvaluit saptamana viitoare.

#a doua generatie de casti AirPods, #casti AirPods noi , #stiri Apple