Apple ar putea lansa iPhone 4G in aprilie

Joi, 14 Ianuarie 2010, ora 00:42
2055 citiri
Apple ar putea lansa iPhone 4G in aprilie

Apple ar putea lansa o noua versiune a smartphone-ului iPhone, in luna aprilie, numit iPhone 4G.

Potrivit publicatiei Korea Times, citata de presa din intreaga lume, partenerul local exclusiv al Apple, compania de telecomunicatii KT, va vinde noul iPhone doar clientilor comerciali, incepand din luna aprilie, pentru a "testa" piata.

"Nu vedem nicio piedica in calea introducerii iPhone 4G pe plan local, avand in vedere ca problemele de ordin legal au fost rezolvate in totalitate. Este posibil sa lansam dispozitivul pe piata in prima jumatate a anului", a spus un oficial al KT, care a dorit sa ramana anonim.

Conform oficialului, noul telefon este dotat cu ecran OLED, are functii de chat video si este posibil ca bateria sa poata fi schimbata. De asemenea, telefonul va avea procesor de tip dual core si o placa video mult mai puternica, pentru a putea reda fisiere video cu o rezolutie mai mare si fotografii mai bune.

"Am discutat atat cu KT, cat si cu alte companii de telecomunicatii pentru lansarea iPhone 4G in Coreea de Sud. Vom adauga mai multe functii high-tech", a spus un reprezentant al Apple Coreea de Sud.

Oficialii KT, dar si analistii pietei de profil, cred ca Apple va grabi lansarea iPhone 4G pentru a face fata concurentei din partea noilor smartphone-uri pe baza sistemului de operare Android a celor de la Google.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
Apple se confruntă cu un nou proces judiciar. Care este motivul
Apple se confruntă cu un nou proces judiciar. Care este motivul
Apple se confruntă cu un nou proces judiciar, de această dată în Regatul Unit, unde un grup de aproximativ 1500 de dezvoltatori de aplicații a intentat o acțiune în instanță împotriva...
#apple, #iphone, #smartphone , #stiri Apple