Apple ar putea lansa un MacBook Air de 800 de dolari

Luni, 07 Mai 2012, ora 20:18
1929 citiri
Apple ar putea lansa un MacBook Air de 800 de dolari

Digitimes, anunta ca gigantul american ar putea lansa, nu mai tarziu de al treilea trimestru al acestui an, un nou model de MacBook Air care ar trebui sa coste pana in 800 de dolari, scrie Electronista.

Digitimes, care citeaza surse din lantul de furnizori de componente pentru produsele Apple, spune ca firma din Cupertino ar fi luat decizia de a oferi ultrabook-uri ieftine pentru a contracara valul de astfel de portabile anuntate de companiile concurente.

Potrivit Digitimes, un MacBook Air la pretul de 799 dolari ar pune o presiune extraordinara pe ultrabook-urile cu Windows, anuntate la preturi de 700 de dolari.

Din cauza preturilor mari practicate de Intel pentru procesoarele sale, multi producatori de ultrabook-uri au fost nevoiti sa faca economii pe partea de finisaje si design, iar Apple a reusit practic sa-si pastreze politica de preturi ridicata. Acum lucrurile par a se fi schimbat, iar Apple nu poate decat sa reduca din preturi pentru a ramane in topul producatorilor de profil.

Sa nu uitam insa ca sursa informatiilor nu este oficiala, asa ca nimeni nu poate afirma clar daca avem sau nu de-a face cu un simplu zvon. Cert este ca produsele Apple au in multe cazuri preturi extrem de mari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#apple lansare produse, #macbook air, #ultrabook pret, #gadget Apple , #stiri Apple