Apple iPad are probleme cu dispozitivul wi-fi

Vineri, 09 Aprilie 2010, ora 00:06
2148 citiri
Apple iPad are probleme cu dispozitivul wi-fi

Sute de utilizatori Apple iPad s-au plans ca au probleme cu conectarea la wi-fi, avand un semnal foarte slab. Prin wi fi telefoanele se pot conecta intre ele sau chiar la Internet, prin intermediul undelor.

Reprezentantii Apple recunosc ca "in anumite circumstante, iPad poate sa nu se conecteze automat la o retea cunoscuta de wi-fi", scrie BBC.

Unii utilizatori considera ca, problema ar putea sa aiba legatura cu pozitia antenei wi-fi, in timp ce altii sunt de parere ca este vorba despre o problema de software.

iPad porneste batalia pe piata PC-urilor tableta


Apple a vandut aproximativ 700.000 de iPad-uri, in prima zi in care gadget-ul a fost pus la vanzare in magazine, numarul de unitati vandute depasind asteptarile companiei.

Tableta iPad este vanduta in magazinele Apple si in unitatile lantului de produse electronice Best Buy
, pentru un pret care oscileaza intre 499 si 829 de dolari.

Cu o diagonala de 9,7 inchi, iPad este capabil sa navigheze pe internet, sa ruleze jocuri video si sa citeasca carti digitale. In ciuda lipsei unei camere web incluse sau a suportului pentru programul Adobe Flash, designul atractiv, aplicatiile captivante si capacitatile multitouch vor compensa lipsa Adobe, cred specialistii.

#apple, #ipad, #wi-fi , #stiri Apple