Apple: iTunes Replay, intre "cloud" si realitate

Vineri, 05 August 2011, ora 00:54
1857 citiri
Apple: iTunes Replay, intre "cloud" si realitate

Apple se pregateste pentru o noua lansare, care va permite utilizatorilor sa fructifice la maxim continuturile achizitionate din magazinele online pentru muzica, video si programe TV: iTune Replay.

Ca evolutia cloud este inevitabila, asta este deja stiut, dar cum intentioneaza Apple sa dea forma propriei oferte, nu este inca tocmai limpede, relateaza Webnews.

In ultimile zile, primele indicii au fost scoase la lumina: in primul rand lansarea iCloud.com, deci si un software update creat pentru Apple TV, ceea ce ar putea conduce la ipoteza ca oferta "cloud" va fi cea pentru care va opta grupul, schimband astfel din radacina conceptul de proprietate asupra unui continut.

iTunes Replay permite in teorie vizualizarea in repetate randuri a aceluiasi film, odata achizitionat, accesarea acestuia de la mai multe dispozitive si in mai multe reprize, descarcandu-l de fiecare data direct de pe serverul Cupertino.

La nivel de AppAdvice insa, apare specificat faptul ca nu pot fi oferite pentru moment detalii suplimentare vizand un anumit aspect delicat al chestiunii: o serie de continuturi ar putea prezenta un numar limitat de posibilitati de fructificare si nici introducerea optiunii streaming in proiect nu este tocmai clara.

Citeste continuarea pe ziare.com

#apple, #itunes replay, #cloud computing, #magazine apple , #stiri Apple