Apple, record pe bursa

Miercuri, 10 Martie 2010, ora 13:48
1704 citiri
Apple, record pe bursa

Actiunile gigantului IT Apple au atins cel mai ridicat nivel din istorie, capitalizarea pe bursa a companiei depasind 200 de miliarde de dolari. 

La inchiderea bursei din New York, marti, actiunile Apple crescusera cu patru procente, pana la nivelul de 223,02 dolari/unitate, fiind a treia zi la rand in care isi depaseste propriul record, relateaza CNNMoney.

In ultimii cinci ani, actiunile Apple au inregistrat fluctuatii semnificative.

Insa, incepand cu 4 februarie 2010, pretul s-a majorat cu 30 de procente, dupa ce scepticismul legal de iPad s-a disipat.

De altfel, se pare ca Apple a comandat deja cinci milioane de dispozitive iPad producatorului sau din Taiwan, care vor fi vandute, potrivit estimarilor, in prima jumatate a acestui an.

Versiunea cu Wi-Fi a dispozitivului va fi pusa in vanzare, in Statele Unite, incepand cu 3 aprilie, iar cea care va include si conectivitate 3G va fi disponibila la sfarsitul aceleiasi luni.

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea privată, în creștere, în luna februarie – TradeVille
Creditarea Privata, In Creștere, In Luna Februarie Conform datelor BNR, creditarea privata a crescut, in luna februarie 2024, cu 4.9% fata de aceeași perioada a anului precedent, soldul...
#apple, #bursa, #record , #stiri Apple