Apple se asteapta la un nou record de vanzari cu iPhone 6

Marti, 22 Iulie 2014, ora 14:00
1190 citiri
Apple se asteapta la un nou record de vanzari cu iPhone 6

Grupul informatic american Apple a cerut furnizorilor sa-i livreze intre 70 si 80 de milioane de exemplare din cea mai noua versiune a smartphone-ului iPhone (iPhone 6) pana la finele acestui an, cea mai mare productie initiala pentru un telefon iPhone, informeaza Wall Street Journal, citand surse, transmite Reuters.

Acest nivel fara precedent al comenzilor arata ca Apple se pregateste pentru un nou record de vanzari cu iPhones 6, in conditiile in care, anul trecut, comenzile sale initiale pentru modelele iPhone 5S si 5C au vizat 50 pana la 60 de milioane de unitati, sustine WSJ.

Sursele citate de WSJ sustin ca firmele Foxconn si Pegatron Corp au de gand sa demareze luna viitoare productia de masa a modelului iPhone 6 cu un ecran de 4,7 inci, in timp ce Hon Hai Precision Industry Co ar urma sa inceapa productia de masa a modelului cu ecranul de 5,5 inci, in luna septembrie.

Cele doua modele de telefoane iPhone 6 ar urma sa aiba ecrane mai mari decat panelurile de 4,0 inci, care echipeaza actualele modele iPhone 5S si 5C.

Ambele ecrane pentru iPhone 6 sunt asteptate sa utilizeze tehnologia in-cell touch panel. Tinand cont de posibilitatea unor rebuturi aparute in timpul productiei noilor display-uri, Apple le-a cerut producatorilor de componente sa fie pregatiti sa produca pana la 120 de milioane de iPhone-uri pana la finele acestui an, sustine WSJ.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vanzari iPhones 6, #vanzari apple, #smartphone iphone , #stiri Apple