Apple Watch, disponibil la precomanda in Romania - vezi cat costa

Vineri, 10 Aprilie 2015, ora 13:16
4427 citiri
Apple Watch, disponibil la precomanda in Romania - vezi cat costa
Foto: Gizmodo

Apple Watch este disponibil incepand de vineri la precomanda si in Romania, la preturi aliniate celor din intreaga lume, cu mici diferente rezultate din valoarea TVA.

Cei care-l comanda acum se vor putea bucura de ceasul inteligent de pe 24 aprilie 2015, in acelasi timp cu pasionatii de tehnologie de pe pietele din Statele Unite, Marea Britanie, Australia, Japonia, Hong Kong, Germania si Franta, spun reprezentantii QuickMobile, primul retailer IT&C din Romania care va avea acest produs in stoc.

Ceasul inteligent este disponibil in toate cele 3 colectii, cu preturi cuprinse intre 1.849,90 lei si 5.799,90 lei pentru variantele Watch Sport si Watch, in timp ce preturile pentru Watch Edition, varianta de lux, placata cu aur de 18k, variaza intre 49.999,90 lei si 79.999,90 lei.

Modelul Watch Sport, cu carcasa din aluminiu, geam protector mineral si bratari din cauciuc sintetic, este disponibil in mai multe variante de culoare, in timp ce versiunea Watch are carcasa din otel inoxidabil, curea din piele sau metalica si geam din safir. Ambele modele sunt disponibile atat in varianta de 38 mm, cat si de 42 mm.

"Ceasul celor de la Apple este cu siguranta cel mai ravnit produs al inceputului de an si ne bucuram ca le putem oferi romanilor ocazia de a-l achizitiona in acelasi timp cu pasionatii de tehnologie din tari precum Statele Unite, Anglia sau Franta.

Preturile sunt aliniate magazinelor Apple Store din Europa, cu mici diferente in functie de TVA practicata in fiecare tara", a declarat Tudor Tiboc, General Manager QuickMobile.

Apple Watch se poate conecta doar la dispozitivele iPhone si ofera interfete NFC, Bluetooth 4.0 si Wi-Fi.

Utilizatorii pot utiliza ceasul pentru initierea apelurilor telefonice, controlul camerei foto de pe iPhone, precum si integrarea cu aplicatia Siri.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#precomanda Apple Watch, #pret Apple Watch Romania, #Apple Watch Romania, #cat costa Apple Watch , #stiri Apple