ATENTIE, fani Apple! Incepe productia iPhone 5 si iPad 3

Sambata, 02 Iulie 2011, ora 23:40
2539 citiri
ATENTIE, fani Apple! Incepe productia iPhone 5 si iPad 3

Companiile din Taiwan care se ocupa de componentele iPhone 5 si iPad 3 au inceput sa pregateasca materialele pentru productia celor doua gadget-uri, care ar putea sa apara deja pe piata in aceasta toamna.

Producatorii de componente Foxconn Electronics, care se ocupa de asamblare, Simplo Technologies si Dynapack International Technology, care se ocupa de baterii, TPK Holding si Wintec, care vor furniza ecranele tactile, Catcher, responsabil de carcase si Largan Precision, compania "vinovata" de camere foto, au primit deja comenzi din partea Apple, potrivit DigiTimes.com.

Simply se va ocupa de 65% din comenzile privind fabricarea de baterii pentru iPhone 5 si iPad 3, restul revenind Dynapack.

Surse din interior spun ca Apple planifica lansarea unui singur model nou de iPhone, nu doua cum se zvonea pana acum.

Ambele gadget-uri vor fi produse, la scara mica, in august, si in masa, in septembrie si octombrie.

Aceleasi surse afirma ca in al treilea trimestru, vor iesi pe piata 6-7 milioane de unitati iPhone 5, alaturi de 18 milioane de unitati iPhone 4.

Volumul se va mentine pe tot parcursului celui de-al patrulea trimestru.

Per total, in 2011, Apple va fi scos pe piata 85 de milioane de telefoane iPhone.

In ceea ce priveste numarul iPad-urilor scoase la vanzare, acesta este estimat la 40 de milioane, in 2011 si include toate cele trei generatii.

Cu toate acestea, analistii din piata sunt sceptici cu privire la aceste cifre, asteptandu-se la numai 20 de milioane de iPhone-uri in T3, bazandu-se pe ritmul lent de lucru al fabricilor Foxconn.

iPad 3 va fi "mai subtire si mai usor" decat predecesorul sau, mai scrie DigiTimes. In plus, display-ul va avea o rezolutie de 250 ppi.

Ceea ce s-ar putea dovedi o dezamagire pentru fanii Apple, care asteptau implementarea Retina Display, facut celebru de iPhone 4, ecran cu o rezolutie de 326 de ppi.

Desi nu este chiar ceea ce anunta Steve Jobs, in cadrul unei conferinte de anul trecut, cand seta limita inferioara la 300 ppi, totusi ecranul iPad 3 va avea or ezolutie dubla fata de versiunea a doua a tabletei, ceea ce inseamna o imagine de doua ori mai buna.

Saptamana aceasta, Apple a sarbatorit patru ani de la lansarea pe piata a primului iPhone.

Cea mai recenta generatie, iPhone 4, a fost lansat in urma cu mai bine de un an, pe 24 iunie 2010.

Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
Apple încetinește producția de Vision Pro după vânzările modeste din Statele Unite ale Americii
După ultimele vânzări înregistrate de Apple pentru produsul Vision Pro, casca VR a gigantului tech, se pare că oficialii companiei au luat decizia de a limita producția dispozitivelor....
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#apple, #ipad, #ipad 3, #iphone, #iphone 5, #lansare iphone, #steve jobs , #stiri Apple