Beats, serviciul de muzica online al Apple, disponibil pe iPhone si iPad din 2015

Joi, 20 Noiembrie 2014, ora 13:00
2633 citiri
Beats, serviciul de muzica online al Apple, disponibil pe iPhone si iPad din 2015
Foto: Beats

Serviciul de muzica online pe baza de abonament Beats va fi disponibil pe iPhone si iPad de anul viitor, dupa ce Apple il va include in sistemul sau de operare iOS.

Serviciul Beats va fi inclus in iOS printr-o actualizare care va fi realizata cel mai devreme in martie, conform unor surse apropiate companiei, citate de Financial Times, scrie Reuters.

Acesta va fi primul pas facut de Apple in sectorul muzicii online furnizate pe baza de abonament, in conditiile in care descarcarile de melodii prin iTunes sunt in scadere, se mai arata in articolul publicat de cotidian.

Noul serviciu al celor de la Apple, care va fi rebranduit sub marca iTunes, va concura cu serviciile de muzica online ca Spotify, Pandora si Soundcloud.

Apple a cumparat Beats Electronics pentru trei miliarde de dolari

Apple a preluat producatorul de casti audio Beats Electronics in prima parte a anului pentru trei miliarde de dolari, fiind cea mai mare achizitie derulata vreodata in istoria companiei. In aceasta tranzactie a fost inclus si serviciul de muzica online pe baza de abonament. Fondatorii Beats Electronics, raperul Dr. Dre si Jimmy Iovine, s-au alaturat Apple.

Si Google a anuntat, saptamana trecuta, ca YouTube a lansat serviciul contra cost YouTube Music Key, care permite utilizatorilor excluderea reclamelor care ruleaza pe site.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#apple beats, #iphone ipad beats, #itune beats, #apple muzica , #stiri Apple