Care este cel mai puternic concurent pentru iPhone 5C si 5S. VIDEO

Luni, 30 Septembrie 2013, ora 20:12
4766 citiri
Care este cel mai puternic concurent pentru iPhone 5C si 5S. VIDEO
Everthing Apple Pro au testat noile terminale Apple

Cel mai recent test pentru terminalele iPhone a opus noilor modele 5C si 5S, nu mai putin decat vechile modele iPhone, incepand cu 2G si terminand cu 5.

Toate modelele au fost aliniate, oprite si apoi pornite, pentru a fi testata viteza "de reactie".

Care dintre ele a fost cel mai rapid? Raspunsul vine de la cei de la Everthing Apple Pro, care au postat pe youtube testul.

Concluzia? Daca deja ai un iPhone 5, nu e nevoie de upgrade. Sunt, bineinteles, si alte cateva motive care pot determina posesorul de iPhone sa cumpere unul dintre noile modele ale Apple.

Detalii tehnice 5C si 5S

Din punct de vedere tehnic, 5C este un 5 cu ecran de 4 inci Retina Display cu rezolutie de 1136 x 640 pixeli. Procesorul este A6 dual core la 1,3 GHz, pe care Apple l-a anuntat anul trecut odata cu iPhone 5, iar procesorul grafic este PowerVR SGX543MP3. Camera principala are de 8 megapixeli iSigh.

5S, cel mai avansat din serie, are procesor A7, fiind este primul smartphone construit pe arhitectura de 64 de biti. Bateria inclusa in iPhone 5S rezista la 250 de ore de standby, 10 ore de browsing la viteze LTE si 10 ore de vorbit pe 3G. Pentru securitate, Apple a introdus un cititor de amprente digitale.

#Apple iPhone, #test iPhone, #iPhone Apple, #terminale mobile , #stiri Apple